kempelen1

 

 

on 2016. április 05. kedd, 14:49.

Kérjük támogassa iskolánkat a személyi jövedelemadója 1%-val.
Név: Kiss-Kempelen Alapítvány
Adószám: 18601259-1-11

on 2016. február 05. péntek, 19:34.

Jelentkezési lapok OKJ-s vizsgákra!

on 2016. január 11. hétfő, 17:50.

Keresztféléves képzés indul!

-        54 811 01    Vendéglátás-szervező – vendéglős (2 év)

-        52 841 01    Szállítmányozási ügyintéző (2 év)

Jelentkezés feltétele:        érettségi bizonyítvány

A beiratkozás személyesen történik a titkárságon, minden nap 9-16 óráig. Szükséges hozzá: érettségi bizonyítvány, személyes iratok (személyi igazolvány, TAJ-kártya, lakcímkártya). Kollégiumi elhelyezés, étkezési lehetőség az iskolával egy épületben biztosított. 

A nappali tagozatra 25 éves korig lehet jelentkezni. A felvételt nyert diákok szociális juttatásokat (családi pótlék, 25 éves korig árvaellátás) és diákigazolványt vehetnek igénybe.

További kérdések esetén bővebb felvilágosítás telefonon vagy ímélen: 34/340-908, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Várjuk jelentkezéseteket!

A képzések megfelelő számú jelentkezések esetén indulnak!

on 2012. szeptember 20. csütörtök, 13:37.

ECDL oktatás, vizsgáztatás

on 2024. október 18. péntek, 07:33.

 

on 2013. november 27. szerda, 12:10.

50 óra közösségi szolgálat!

on 2014. március 25. kedd, 10:51.

A Kempelen Farkas Gazdasági, Vendéglátó, Idegenforgalmi Alapítványi Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium köszönettel veszi a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlását. Segítsék ez évben is az alapítvány céljainak megvalósulását, a ránk bízott gyermekek nevelését-oktatását, fejlesztését! Adószám: 18601259-1-11

Köszönjük a felajánlást.

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Instagram stories anonymously without log in. Your privacy is guaranteed, we don’t store any data, and offer unlimited views. Anony IG or check out Anonimo Story for more details.